<p>Ondertekening sponsorcontract VB Investments BV met Harm van Braak (rechts) en Dico Harteman namens DOVO (links)</p>

Ondertekening sponsorcontract VB Investments BV met Harm van Braak (rechts) en Dico Harteman namens DOVO (links)

(Foto: Ursula)

VB Investments B.V. investeert ook in voetbalvereniging DOVO

Veenendaal - VB Investments B.V heeft in december 2020 zich voor 3 jaar aan de voetbalvereniging DOVO verbonden. Sinds dit seizoen is VB Investments al trotse kledingsponsor van het verenigingstenue van DOVO en gaat zich nu ook voor de komende 3 jaar als “shirtsponsor” van de vrijwilligers presenteren. Op de polo’s van de vrijwilligers van onder meer de horeca van de voetbalvereniging DOVO zal het logo van VB Investments B.V. binnenkort te zien zijn.

VB Investments B.V. is actief in vastgoedbeleggingen, vastgoedontwikkeling, directievoering en aandelenbeheer.

Harm van Braak, eigenaar VB Investments B.V. geeft aan: “Van jongs af aan ben ik betrokken bij DOVO. Met wat tussenpozen uitgezonderd ben ik heel wat jaren actief geweest als voetballer en bijna iedere zaterdag in de kantine te vinden.

Het wel en wee van de club gaat me aan het hart. Op deze wijze draag ik graag mijn steentje bij aan het “gezamenlijke” doel om DOVO een mooie en fijne club te laten zijn. We doen het tenslotte met z’n allen”.

Als bestuurslid Commercie van de voetbalvereniging DOVO vind ik het mooi dat echte clubmensen zoals Harm van Braak nu opstaan om onze mooie voetbalvereniging DOVO, in deze lastige corona periode, te ondersteunen. Mede door de sponsoring van VB Investments B.V. kunnen we onze vrijwilligers in onder meer de horeca uniform aankleden en voorzien van mooie polo’s. Hiermee zijn onze vrijwilligers duidelijk zichtbaar en presenteren wij hiermee onze voetbalvereniging DOVO op een representatieve manier. 

Wij bedanken hierbij Harm van Braak van VB Investments nogmaals voor de structurele sponsoring van de voetbalvereniging DOVO en vertrouwen op een succesvolle en sportieve samenwerking.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden