<p>Ondertekening contract Fysiotherapie &amp; Training NederVeluwe en voetbalvereniging DOVO met Elbert Nieboer (links), Dico Harteman (midden) en Dirco de Vries (rechts)</p>

Ondertekening contract Fysiotherapie & Training NederVeluwe en voetbalvereniging DOVO met Elbert Nieboer (links), Dico Harteman (midden) en Dirco de Vries (rechts)

(Foto: Gert-Jan van Schuppen)

Fysiotherapie & Training NederVeluwe verbindt zich weer langer aan DOVO!

Veenendaal - Al 10 jaar zijn de vertrouwde gezichten van Fysiotherapie & Training NederVeluwe nauw betrokken bij de voetbalvereniging DOVO en bij het eerste elftal. Fysiotherapie & Training NederVeluwe draagt voetbalvereniging DOVO vanwege het rijke “rooie” voetbalverleden meer dan een warm hart toe!

Dirco de Vries begon al op zijn vijfde jaar bij voetbalvereniging DOVO en speelde jarenlang in het eerste elftal van voetbalvereniging DOVO, zijn zonen doorlopen nu de jeugdelftallen en wie is er niet getraind door zijn vader; Egbert de Vries? Zoals Dirco het jaren geleden al treffend zei: ‘Ik ben een echte DOVO-jongen, houd van technisch en aanvallend voetbal’. Opmerkelijk en bijzonder is het daarom des te meer dat Dirco zijn loopbaan bij DOVO 1 begon en eindigde met een kampioenschap.

Meest rooie familie

Elbert Nieboer doorliep alle jeugdelftallen om zich daarna aan te sluiten in de kelderklasse van het amateurvoetbal en dat deed hij dan ook zeer verdienstelijk. Zowel tijdens als na de wedstrijden speelde Elbert op zijn scherpst. “Vorig jaar werden wij als de familie Nieboer nog genoemd in de presentatiegids als “meest rooie familie” en daar ben ik uiteraard trots op geeft Elbert Nieboer aan.

Ook Johan Leidekker speelde jarenlang in het eerste van DOVO (vanaf 1993) en behaalde mooie successen in de vroegere Hoofdklasse B en werd samen met Dirco de Vries diverse keren kampioen met het vlaggenschip van DOVO. Zijn mooiste herinneringen zijn de kampioenschappen en de wedstrijden om het algeheel zaterdagkampioenschap, de uitwedstrijden tegen IJsselmeervogels en Katwijk en de wedstrijden ter ere van het 60-jarig bestaan tegen AJAX en Glasgow Rangers. 

Iedereen binnen DOVO is inmiddels bekend met het gratis sportspreekuur op maandagavond voor alle leden en daarnaast zien jullie deze mannen vast lopen bij het vlaggenschip van de voetbalvereniging. Deze echte DOVO mensen zijn blij zich nu weer voor 3 jaar te verbinden als fysiotherapeuten van deze mooie voetbalvereniging.
Tenslotte zal Fysiotherapie & Training NederVeluwe zich voor de komende 3 jaar als “shirtsponsor” van alle vrijwilligers gaan presenteren. Op alle polo’s van de vrijwilligers van de voetbalvereniging DOVO zal het logo van de praktijk binnenkort te zien zijn.

Blij

“Als voetbalvereniging DOVO zijn we zeer blij met deze langdurige verlenging van het contract rondom het sportspreekuur en de werkzaamheden voor ons eerste elftal. Fysiotherapie & Training NederVeluwe zorgt, als partner voor de fysieke en medische begeleiding, voor een zeer professionele aanpak binnen onze vereniging voor zowel de Jeugdopleiding als voor het eerste elftal. Tenslotte is het natuurlijk fantastisch dat we met deze specialisten ook nog eens over echte rooien met het nodige voetbalverleden bij DOVO mogen spreken”, aldus Dico Harteman.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden