Aanvoerder Philip Ties van G.V.V.V. hangt schoenen in de wilgen


Philip Ties juicht naar het maken van een doelpunt voor G.V.V.V.
Philip Ties juicht naar het maken van een doelpunt voor G.V.V.V. (Foto: Stefan Koops Photography)

Aanvoerder Philip Ties van G.V.V.V. hangt schoenen in de wilgen

Veenendaal - Philip Ties hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen in de wilgen. Dat maakte de 34-jarige aanvoerder bekend aan de selectie en technische leiding van de club. 

Na een indrukwekkende staat van dienst in het amateurvoetbal, heeft Philip Ties enige tijd geleden besloten om deze zomer een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten. De inwoner van Bunnik besloot er vorig seizoen toch nog een jaar aan vast te plakken, maar liet nu weten het na jaren in de voetballerij een moment te vinden om te stoppen op divisieniveau.

Philip Ties kwam in 2019 naar G.V.V.V. en liet hiervoor SV Spakenburg achter zich. Met veel wedstrijden, doelpunten en assists achter zijn naam had Ties bij meerdere clubs op een hoog amateurniveau naam gemaakt. Hij speelde in zijn jeugdjaren voor VKW, stapte over naar de beloften van FC Emmen en kwam vervolgens via ACV Assen, Staphorst, Genemuiden, HHC Hardenberg en SV Spakenburg bij G.V.V.V. terecht.

Graag geziene gast

Al zijn vorige werkgevers onthaalde de sympathieke Ties met veel plezier tijdens competitie- en oefenwedstrijden met zijn huidige club. Het zegt genoeg over de persoon Philip Ties, die met vriendelijkheid, humor en inzet zichzelf overal in de harten en basisopstelling speelde. Het is bij G.V.V.V. niet anders. De blauwe aanhang draagt de aanvallende middenvelder op handen. In de ploeg van trainer Jochem Twisker speelde Philip Ties dit seizoen alle officiële wedstrijden en droeg hij hierin altijd de aanvoerdersband. Vorig seizoen miste hij meerdere duels door een blessure, maar na zijn herstel kon hij direct weer op speelminuten rekenen.

Nu is voor hem dus het moment gekomen om het spelen op hoog niveau achter zich te laten. G.V.V.V. dankt Philip Ties voor zijn positieve bijdrage, zowel binnen als buiten de lijnen en wenst hem veel succes en plezier toe met zijn dierbaren!

Tomeloze inzet

Rob de Boer waardeert het spel en de inzet van de aanvoerder. “Hij draaide een goed eerste seizoen bij G.V.V.V. Helaas voor hem valt dit seizoen door het coronavirus behoorlijk in het water.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden