De Nico van Ginkelprijs voor Nangialay Bacharki


Nangilay Bacharci (links), zijn vrouw (rechts) en afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra (midden)
Nangilay Bacharci (links), zijn vrouw (rechts) en afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra (midden) (Foto: SP Veenendaal)

De Nico van Ginkelprijs voor Nangialay Bacharki

Veenendaal - Afgelopen maandag 11 januari heeft Nangialay Bacharki de Nico van Ginkelprijs gekregen uit handen van afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra.

De Nico van Ginkelprijs is een wisselbeker die jaarlijks wordt toegekend aan een lid van SP Veenendaal dat zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de afdeling. Nangialay Bacharki is deze beker toegekend omdat hij zeer bewust is van de grondbeginselen van het socialisme. Hij draagt deze kennis met verve uit en weet hierdoor veel nieuwe leden te werven voor de SP.
Ook weet Bacharki op de verkiezingsdagen grote groepen mensen te mobiliseren om naar de stembus te gaan. “Als je in een democratie wilt leven, is het minste wat je kunt doen naar de stembus gaan,” aldus Bacharki. Verder is Bacharki altijd bereid om met de acties van de SP mee te doen. Eén van de laatste acties waaraan hij heeft deelgenomen, is het verzamelen van handtekeningen voor de GFE container bij zijn flat. Een geslaagde actie! Nangialay Bacharki is zeer vereerd met deze prijs. “Ik zal altijd lid blijven van de SP. Ik houd van de partij,” is zijn reactie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden