Betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Veenendaal binnen handbereik


<p>glasvezelkabel</p>

glasvezelkabel

(Foto: stockfoto)

Betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Veenendaal binnen handbereik

Veenendaal - Ondernemers en bewoners op de geselecteerde bedrijventerreinen in Ede, Veenendaal, Ederveen, Rhenen, Bennekom en Wageningen kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot en met 9 april 2021. Bij voldoende aanmeldingen kan naar verwachting voor de zomer al gestart worden met de aanleg. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen aansluitingskosten.


Edese wethouder Jan Pieter van der Schans (economie) steunt het initiatief: “Snel en betrouwbaar internet: het voorbije jaar heeft dubbel en dwars aangetoond dat het net zo onmisbaar is als onze traditionele infrastructuur. Ede staat al bekend om zijn goede verbindingen en bereikbaarheid, over de weg en per spoor. Op de Edese bedrijventerreinen wil DELTA Fiber Netwerk nu glasvezel aanleggen. Glasvezel maakt supersnel en internet mogelijk en is daarmee een mooie toevoeging voor de infrastructuur van ondernemend Ede.’’

“Het scheelt enorm in snelheid”

Ook makelaar Wistik Zonnenberg uit Rhenen is erg enthousiast over het streven van DELTA Fiber Netwerk: “Voor ons is een goede verbinding ontzettend belangrijk. Wij vergaderen nu in coronatijd vaak online en hebben videobesprekingen met onze klanten. We hebben op ons kantoor in Rhenen geen glasvezel en dat geeft veel belemmeringen. Ik merk dan ook het verschil met ons kantoor in Veenendaal, waar wij al wel glasvezel hebben. Daar is ons internet een stuk sneller. En sneller internet scheelt ons veel stress en verloren tijd. Ik wil dan ook adviseren; kijk vooruit, kijk verder dan komend jaar maar ook naar vijf jaar verder. Dan moet je veel betalen en nu is de aansluiting gratis!”

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werken samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden