<p>De Afhaalbieb in Veenendaal.</p>

De Afhaalbieb in Veenendaal.

(Foto: )

Er valt nog veel te halen bij Bibliotheek Veenendaal

Door de verlenging van de landelijke coronamaatregelen mogen we nog even niet naar binnen in De Cultuurfabriek, toch kunnen de echte boekenwurmen er nu wél terecht voor nieuw leesvoer. En er valt nog meer te halen bij de Bibliotheek! 

AfhaalBieb

Bibliotheek Veenendaal is tijdens de landelijke lockdown niet helemaal gesloten maar is als AfhaalBieb geopend; leden kunnen door middel van inschrijving per tijdslot een verrassingstasje met 5 boeken in een bepaald genre reserveren of specifieke boeken uitkiezen om af te halen. De eerst week was een enorm succes, de Bibliotheek doet hard haar best om tot het eind van de lockdown door te kunnen gaan als AfhaalBieb!

Cursussen en workshops

Door de eerste lockdown in december waren er al veel cursusdata doorgeschoven, maar nu deze verlengd is, wordt ook voor de cursussen en workshops met startdata in deze weken een nieuwe datum of een andere vorm gezocht. Niet alles hoeft gelukkig geannuleerd te worden, zo gaat de cursus Online privacy en veiligheid wel gewoon door, omdat deze online wordt gegeven! Deze cursus valt op de Europese Dag van de Privacy, 28 januari 2021.

De Nationale Voorleesweken20 t/m 30 januari

De week van De Nationale Voorleesdagen, waarin het voorlezen aan jonge kinderen met een landelijk programma wordt gestimuleerd, valt nog in de lockdown. De Bibliotheek is daarom hard aan de slag gegaan om zoveel mogelijk activiteiten tóch op een andere manier, bijvoorbeeld online, of op een andere datum door te laten gaan.
Op bibliotheekveenendaal.nl/actueel/nationale-voorleesdagen zal alle info up to date worden gehouden en ook op de facebookpagina van Bibliotheek Veenendaal zal in deze week aandacht worden gegeven aan de leukste Voorleesweek van het jaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden