Proef tennislessen bij ATV Amerongen


<p>Het tennispark in Amerongen.</p>

Het tennispark in Amerongen.

(Foto: )

Proef tennislessen bij ATV Amerongen

Amerongen - De Amerongse Tennis Vereniging biedt samen met Tennisschool Hooijer proef tennislessen aan voor jong en oud. De ideale kans om te kijken of tennis iets voor jou is of om te werken aan je slag, techniek en/of conditie. 

Tennisschool Hooijer is sinds mei vorig jaar met de trainers Daan & Bojan actief voor de ATV. Zij kijken uit om junioren en senioren te ontvangen om kennis te maken met tennis en tennisles. Uiteraard geheel volgens de corona richtlijnen. Doet u ook mee?

Met de proeflessen van Tennisschool Hooijer en ATV Hooijer maakt u op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport. Dit kunt u verwachten: twee privé proeflessen of in groepen (max. 2 senioren). Lessen op maandagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Lessen in januari en februari. Twee privé lessen van 30 minuten voor € 50,- per persoon. Of twee lessen met 2 personen van 50 minuten voor € 42,- per persoon.

Je hoeft geen lid van de ATV te zijn voor de proeflessen. Voor rackets wordt gezorgd

Meer informatie over de proef tennislessen of direct inschrijven? Neem contact op met tennisleraar Daan Pruijs via 06-13670488. Het tennispark van de Amerongse Tennis Vereniging bevindt zich op de Burgwal 2, te Amerongen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden