Het Perron komt naar de leerlingen toe


<p>Het Perron aan de Sportlaan gaat dit jaar naar de toekomstige leerlingen toe. </p>

Het Perron aan de Sportlaan gaat dit jaar naar de toekomstige leerlingen toe.

(Foto: )

Het Perron komt naar de leerlingen toe

Veenendaal - Geen Open Huis, geen groep 8 leerlingen in school? Het Perron aan de Sportlaan lost het dit jaar op een ludieke wijze op. Zij gaat naar de toekomstige leerlingen toe.

Basisscholen hebben zich ook dit jaar aan kunnen melden voor de inloopdagen op Het Perron. De inloopdagen voor groep 8 leerlingen vinden altijd plaats in de week van het open huis. Deze week heeft Het Perron lespakketten met leuke Perron-activiteiten bezorgd bij de aangemelde basisscholen. Groep 8 maakt kennis met Het Perron in hun eigen omgeving. Hiervoor hebben de praktijkafdelingen uitdagende werkstukjes gemaakt.

Online Open Huis

Voor iedere leerling een tas vol Perron-activiteiten. Op de dag dat de basisscholen, onder normale omstandigheden, Het Perron zouden bezoeken, komt Het Perron nu naar hen toe. Voor toekomstige leerlingen en hun ouders is er een online Open Huis op welkomophetperron.nl. Op woensdag 20 januari staan docenten klaar van 18.30-21.00 uur voor video- en chatgesprekken. Loop rond op Het Perron via de virtuele tour en ga online in gesprek met docenten die in de lokalen klaar staan. Welkomophetperron.nl is altijd te bezoeken en bevat alle informatie over Het Perron. Via de site is het ook mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden