Kwintelooyen WinterRun dit jaar individueel


<p>Startschort van de Kwintelooyen WinterRun. (Foto: Fotix)</p>

Startschort van de Kwintelooyen WinterRun. (Foto: Fotix)

(Foto: )

Kwintelooyen WinterRun dit jaar individueel

Rhenen - Op zaterdag 18 januari vorig jaar klonk het startschot van de 5e editie van de Kwintelooyen WinterRun. Die is dit jaar virtueel. Men loopt individueel of als duo.

Van zaterdag 9 januari tot en met zaterdag 23 januari kunnen hardloopfans deelnemen aan een virtuele editie. Inschrijven kan via inschrijven.nl/form/2021010950430-nl

Iedereen loopt voor zichzelf of als duo de 5, 10 of 15 kilometer. Dit kan op het officiële parcours in Kwintelooyen maar ook het eigen favoriete trainingsrondje is dit jaar toegestaan.
Er doet daarom dit jaar zelfs een deelneemster mee uit de Verenigde Staten die 5 kilometer zal lopen. Via een website kunnen deelnemers namelijk hun prestatie uploaden en worden opgenomen in het klassement. Dit is een uitkomst voor al die hardlopers die de wedstrijden en evenementen even moeten missen want iedereen wil graag gemotiveerd blijven en daarbij geeft een wedstrijd altijd net even die extra uitdaging en stimulans.

Persoonlijke pagina

Alle deelnemers krijgen toegang tot onder meer een persoonlijke pagina voor het maken van een uniek startnummer, een hardloopcertificaat na afloop, officiële routekaarten en GPX bestanden en een Lockdown Cheque van € 20,00 van Van Sloten Sport, tussenstanden en een officiële uitslag op uitslagen.nl.
Verder maken alle deelnemers kans op mooie prijzen door de verloting van hardloopschoenen, mutsen en andere sportgadgets. Zoals altijd gaat 100% van het inschrijfgeld naar het goede doel: Compassion Nederland en het Wheelchair Skills Team.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden