Speciaalzaak De Kaasstolp nieuw aan de Hoofdstraat in Veenendaal


<p>De Kaasstolp&quot;nieuw aan de Hoofdstraat in Veenendaal.</p>

De Kaasstolp"nieuw aan de Hoofdstraat in Veenendaal.

(Foto's: Pieter Vane)

Speciaalzaak De Kaasstolp nieuw aan de Hoofdstraat in Veenendaal

Veenendaal - Na het succes van de meerdere winkels elders, waaronder Geldermalsen en Tiel was een logische vervolgstap een vestiging in Veenendaal. Sinds eind vorig jaar is de zaak te vinden aan de Hoofdstraat, naast de Xenos.

Filiaalmanager Jos de Graaf vertelt: “De Kaasstolp heeft al wat naamsbekendheid door de filialen in onder andere Ede en Barneveld. In Ede kwamen er verschillende klanten uit Veenendaal naar onze winkel, dus we hadden al een tijdje het idee om ons zestiende filiaal in Veenendaal te starten. Toen kwam dit pand op de Hoofdstraat op ons pad en daarna is alles vlot gegaan.’’

Veel ervaring

“De mensen kunnen bij ons terecht voor een stukje Nederlandse kwaliteitskaas van diverse leeftijden: van jong tot oud, ook met komijn en diverse kruiden. Omdat we voortbouwen op dertig jaar ervaring weten we waar de klant behoefte aan heeft en kunnen we alles aanbieden voor een vaste lage prijs.”
Naast de kwaliteitskaas kan men bij De Kaasstolp terecht voor allerlei andere verse producten. Ze hebben connecties met een uitstekende keurslagerij. Hij voorziet alle winkels van verschillende soorten grillworsten, leverworst en gebraden gehakt. Ook deze producten zijn aantrekkelijk geprijsd.
“Los daarvan zijn er elke week wisselende aanbiedingen”, vertelt Jos, “zo kan de klant ook terecht voor ambachtelijke rookworsten van bovengenoemde keurslagerij. De eerste weken krijgen we ook veel positieve reacties op de vers gesneden vleeswaren, met name de scherp geprijsde ambachtelijke achterham valt erg goed in de smaak.’’

Wisselend assortiment

Verderop in de sfeervolle winkel staat een wisselend assortiment aan koeken: roomboter spritsen, speculaas, etc. Alles komt vers van de bakker en dat voor één euro. Naast dit alles heeft de klant ook keuze uit een bescheiden assortiment aan smakelijke bijproducten: verse zelf gebrande noten, pinda’s en diverse mixen afkomstig uit eigen branderij.
Tevens kan men er terecht voor diverse chocolade producten, onder meer echte Belgische roombonbons. Daarnaast bij aankoop van een stuk kaas: iedere week een doos verse eieren voor maar één euro.
Naast al deze vaste lagen prijzen zijn er elke week wisselende acties. Hierbij moet u denken aan een divers aanbod van toetjes, zoals kwark, yoghurt, etc.’’
Een van de klanten bevalt het erg goed.
“Ik kom hier al vanaf de eerste dag. Het complete assortiment valt thuis prima in de smaak. Helemaal gezien de prijzen die worden gehanteerd.”

De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag: tijdens de markt, donderdag: 8.30 - 17.30 uur, vrijdag: 8.30 - 17.30 uur en zaterdag: 8.30 - 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden