Startschort Kwintelooyen WinterRun
Startschort Kwintelooyen WinterRun (Foto: Fotix)

Kwintelooyen WinterRun 2021 gaat virtueel door

Veenendaal/Rhenen - Op zaterdag 18 januari vorig jaar klonk het startschot van de 5e editie van de Kwintelooyen WinterRun. In de maanden daarna volgende er verschillende beperkende maatregelen en is er bijna geen hardloopevenement meer geweest.

Om toch een evenement te organiseren werd er een beroep gedaan op creativiteit. En dat is gelukt want de organisatie heeft een nieuwe initiatief bedacht! Van zaterdag 9 januari tot en met zaterdag 23 januari kunnen hardloopfans deelnemen aan een virtuele editie. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2021010950430-nl

Voor zichzelf

Iedereen loopt voor zichzelf of als duo de 5, 10 of 15 kilometer. Dit kan op het officiële parcours in Kwintelooyen maar ook het eigen favoriete trainingsrondje is dit jaar toegestaan. Er doet daarom dit jaar zelfs een deelneemster mee uit de Verenigde Staten die daar een 5 kilometer zal lopen. Via een speciale website kunnen deelnemers namelijk hun prestatie uploaden en worden opgenomen in het klassement.   

Dit is een uitkomst voor al die hardlopers die de wedstrijden en evenementen even moeten missen want iedereen wil graag gemotiveerd blijven en daarbij geeft een wedstrijd altijd net even die extra uitdaging en stimulans.

Unieke ervaring

De organisatie heeft er alles aan gedaan om er voor de deelnemers een unieke ervaring van te maken. Alle deelnemers krijgen toegang tot onder meer een persoonlijke pagina voor het maken van een uniek startnummer, een hardloopcertificaat na afloop, de officiële routekaarten en GPX bestanden, een Lockdown Cheque van € 20,00 van Van Sloten Sport, tussenstanden en een officiële uitslag op uitslagen.nl. Verder maken alle deelnemers kans op mooie prijzen door de verloting van onder andere hardloopschoenen, mutsen en andere sportgadgets.

Zoals gebruikelijk gaat 100% van het inschrijfgeld naar het goede doel: Compassion Nederland en het Wheelchair Skills Team. Dit door de bijdrage van de sponsoren uit de regio: Kachels.nl, BV Stichts Beheer van 1952, Kelderman, Van Sloten Sport, Taxerik, VIV Verpakkingen, Verkeersschool Ariesen, Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden