Grotenbreg maakt overstap naar G.V.V.V.


Mats Grotenbreg in het tenue van Vitesse.
Mats Grotenbreg in het tenue van Vitesse. (Foto: Orange Pictures)

Grotenbreg maakt overstap naar G.V.V.V.

I

Veenendaal - In Mats Grotenbreg heeft G.V.V.V. voor volgend seizoen verdedigende versterking gevonden. De 22-jarige verdediger tekent voor een seizoen. 

Mats Grotenbreg (Doetinchem, 21 januari 1998) komt over van USV Hercules. Bij de derdedivisionist speelde de rechtspoot een seizoen. De jonge multifunctionele verdediger begon bij Jonge Kracht en doorliep vervolgens de jeugdopleiding van PSV en Vitesse. Bij laatstgenoemde club verscheen hij met het beloftenteam in de Tweede Divisie. Tevens speelde Grotenbreg wedstrijden voor Nederland O18 en maakte hij bij TOP Oss wedstrijdminuten in de Keuken Kampioen Divisie.

Indruk

Technisch manager Rob de Boer vindt in Grotenbreg een multifunctionele verdediger. “Mats kan zowel centraal, waar hij nu ook speelt bij Hercules, als ook back spelen. Door het vertrek van Laurens van der Voort en Corné Davelaar hadden we daar versterking nodig. In zijn laatste seizoenen bij DUNO en Hercules heeft hij indruk gemaakt. Dat mag hij nu voortzetten bij G.V.V.V.”

Mats Grotenbreg is de veertiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Jordi Bitter aan en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden