Voorzie de badkamer van een nieuwe look [aangeboden door sanitairkamer.nl]


Foto:
aangeboden door sanitairkamer.nl

Voorzie de badkamer van een nieuwe look

Ben je uitgekeken op de huidige indeling van de badkamer? Wil je deze ruimte van een volledig nieuwe look voorzien? Er zijn verschillende manieren waarop je de uitstraling van de badkamer kunt verbeteren. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de douche te vervangen. Kies je opnieuw voor een metaalkleurige douche, of ga je voor een hippe zwarte doucheset? Zwart is een kleur die in steeds meer badkamer terugkomt!

Tip: mocht je voor zwart kiezen, dan is het gebruik van een waterontharder aan te raden. De waterontharder voorkomt dat er al snel kalkaanslag op de douche en kranen verschijnt.

Kies voor nieuwe wandtegels in de badkamer

Wil je de renovatie van de badkamer direct grondig aanpakken? In dat geval kan het plaatsen van nieuwe wandtegels een goede optie zijn. Wandtegels hebben een grote impact op de uitstraling van de badkamer. In het bijzonder, wanneer de huidige tegels al decennia op de wanden van de ruimte zitten. Vroeger werd vaak voor kleine tegeltjes gekozen, die niet meer passen bij de huidige trends!

Tip: kijk alvast eens in een online sanitairwinkel, om inspiratie op te doen voor het interieur van de nieuwe badkamer bij je thuis. De keuze voor nieuwe wandtegels is vaak niet eenvoudig.

Vervang de douche voor een combinatie met een bad

Wie droomt er niet van een bad in de badkamer? Zeker tijdens de koude dagen in het najaar en de winter, is het prettig om aan het eind van de dag een warm bad te kunnen nemen. Wanneer je momenteel enkel een douche in de badkamer hebt, kun je deze vervangen voor een combinatie van een douche en bad. Je zou ook voor een volledig nieuwe indeling van de ruimte kunnen kiezen, waarbij je een losse douche combineert met een los bad. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden