DOVO en PUUR Voetbal Clinic groot succes

Veenendaal - 23 december was het zover, een clinic die vanuit DOVO en PUUR Voetbal werd georganiseerd! Ruim 170 kinderen namen deel in 3 verschillende leeftijdsgroepen waarbij er een gezamenlijke opkomst was op het liedje ‘’Vandaag is Rood’’ zoals spelers van DOVO 1 altijd het veld betreden tijdens een competitiewedstrijd. 

De kinderen maakten verder kennis met voetballen op muziek waardoor de balvaardigheid wordt vergroot. Er waren leuke oefeningen met loopladders, dribbelen rondom 2 meter hoge poppen, snelheidsmeters om te kijken hoe hard je kunt schieten en uiteraard het welbekende partijtje mocht niet ontbreken. de dag werd afgesloten met een mooi certificaat en een zakje chips voor alle deelnemers. Deze hele dag werd begeleid door selectietrainers van de jeugdopleiding van DOVO. Hoe mooi is het dat zij allemaal mee wilde helpen en sommige zelfs direct uit de nachtdienst kwamen of speciaal vrij hadden genomen om de kinderen te begeleiden. Dit geeft aan hoe goed de sfeer onderling is en we kunnen zeggen dat we echt een leuk team van begeleiding hebben!
Extra speciaal was dat spelers van het 1e elftal aanwezig waren ( Sam Schoeman, Tarik el Khoulati en Daan Disveld). De dag werd muzikaal begeleid en er werden echte filmopnames gemaakt. Als voetbalvereniging DOVO willen we nogmaals iedereen bedanken voor deze geweldige dag, een absoluut hoogtepunt van de kerstvakantie voor onze jeugdleden en de vriendjes en vriendinnetjes die ook mee mochten doen! Speciale dank gaat uit naar Roelofsen Bloemen voor het beschikbaar stellen van de boeketten voor alle betrokkenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden