Wereldster Jason Derulo in zwembad De Vallei


<p>De Amerikaanse wereldster Jason Derulo werd live ge&iuml;nterviewd vanuit zwembad De Vallei.</p>

De Amerikaanse wereldster Jason Derulo werd live geïnterviewd vanuit zwembad De Vallei.

(Foto: )

Wereldster Jason Derulo in zwembad De Vallei

Veenendaal - Voor het NOS Jeugdjournaal is de Amerikaanse wereldster Jason Derulo live geïnterviewd vanuit zwembad De Vallei. Derulo deelde afgelopen zomer een filmpje van zwembad De Vallei wat viraal ging en door meer dan tien miljoen mensen werd bekeken. Naar aanleiding van dat filmpje kwam Jason Derulo terug voor een exclusief interview met het NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht.

Het NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht is een nieuwsoverzicht van het hele jaar gericht op kinderen. Het item met Jason Derulo kon daarin niet ontbreken als hoogtepunt. Lucas van Meerendonk, presentator van het NOS Jeugdjournaal, sprak voor het jaaroverzicht via een liveverbinding met de Amerikaanse ster. Ze spraken over het jaar 2020 en over het social mediaplatform TikTok.

TikTok

TikTok is een applicatie voor mobiele telefoons en extreem populair onder kinderen. Je kunt op de nieuwste hits dansjes doen en grappige filmpjes opnemen. Deze filmpjes kun je dan weer delen met vrienden en vriendinnen. “We zijn als zwembad met TikTok begonnen om ook jonge kinderen meer aan te spreken met leuke filmpjes.
We hebben een groep collega’s die zelf alle filmpjes maken en dat blijkt een schot in de roos! We worden als zwembad door gebruikers van over de hele wereld gevolgd en dan is het natuurlijk fantastisch dat Jason Derulo ook onze filmpjes deelt,” vertelt Annemiek Obbink-Kok, van Sportservice Veenendaal.
Het NOS Jeugdjournaal wordt uitgezonden op zondag 27 december, om 18.035 uur. Wil jij het item met Jason Derulo terugkijken? Dat kan vanaf maandag 28 december via: www.jeugdjournaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden