Fotoboek overhandigd


<p>K. Nagel bood een mooi fotoboek over de lockdown aan. Een historisch werk genomen in Veenendaal want (hopelijk) zijn de maatregelen in de loop van 2021 voorbij!</p>

K. Nagel bood een mooi fotoboek over de lockdown aan. Een historisch werk genomen in Veenendaal want (hopelijk) zijn de maatregelen in de loop van 2021 voorbij!

(Foto: )

Fotoboek overhandigd

Veenendaal - Tijdens de lockdown in het voorjaar heeft de stichting Veens diverse beweegactiviteiten voor ouderen georganiseerd in samenwerking met Sportservice Veenendaal en vrijwilligers.

Tijdens de beweegactiviteit bij De Stichtse Poort Veenendaal heeft één van de wijkcoaches foto’s gemaakt. Een vrijwilligster van Veens heeft van deze foto’s een mooi fotoboek samengesteld, als herinnering aan deze lockdown.

Twee wijkcoaches van Veens zijn bij de voorzitter van de bewonerscommissie, de heer K. Nagel, thuis ontvangen om het fotoboek te overhandigen. De heer Nagel was blij en tevreden met het boek en heeft al plannen om de foto’s te printen en op te hangen in de gezamenlijke activiteitenruimte.
Veens: ‘’We hebben met elkaar terug gekeken op deze ongewone tijd en tegelijkertijd gesproken over nieuwe plannen. Het fijne contact zal in 2021 worden voortgezet.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden