Kerstactie voor dierenvoedselbank

Veenendaal - Dierenziekenhuis Veenendaal en Dierenkliniek Rhenen slaan de handen ineen voor een inzamelingsactie.

Na het grote succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer in de maand december een actie worden gehouden voor Stichting Dierenvoedselbank Wageningen. Dit is een organisatie die zich inzet voor huisdieren van mensen met een lager inkomen.
Gedurende de hele maand kan iedereen die iets over heeft, dit bij 1 van beide praktijken inleveren. Dit kan zowel gaan om (gebruikte) spullen als honden- of kattenmanden, speelgoed, of overgebleven voer. Ook is er de mogelijkheid om een zelfgekozen bedrag (cash of via overboeking) te doneren. Zelf zullen de dierenartsen van de inkomsten van ieder consult in deze maand, een euro doneren.

“We helpen de hele dag door al dieren, maar helaas kan niet iedereen zich alle zorg en spullen veroorloven die ze het liefst zouden bieden. Zeker in de huidige crisis zien we regelmatig schrijnende gevallen van mensen die niet alles voor hun dier kunnen betalen. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.”, aldus dierenarts Eveline Snellen van Vollenhoven, organisator van dit project.

De donaties kunnen gedaan worden bij beide praktijken:
Dierenziekenhuis Veenendaal, Hootsenheem 1 in Veenendaal Oost. Tel 0318-268000
Dierenkliniek Rhenen, Platanenlaan 2 in Rhenen. Tel 0317-612791

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden