Samen Kerst vieren met Veens


<p>Burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Martijn Beek komen ook naar de studio. (Foto: Richard Sterkenburg)</p>

Burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Martijn Beek komen ook naar de studio. (Foto: Richard Sterkenburg)

(Foto: Richard Sterkenburg)

Samen Kerst vieren met Veens

Veenendaal - In Veenendaal kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. Dit doen we ook zeker tijdens de feestdagen, die voor velen van ons anders dan anders zullen zijn. Veens brengt daar verandering in met het programma ‘Liefs uit Veenendaal’.

We kunnen dit jaar niet met z’n allen aan tafel. Of spontaan bij elkaar op bezoek. Ook ging dit jaar het mantelzorgdiner niet door. En dat in een jaar dat er meer van mantelzorgers en vrijwilligers gevraagd wordt.
Speciaal voor mantelzorgers én iedereen in Veenendaal, heeft Veens samen met de gemeente iets leuks bedacht door op 24 december vanaf 19.00 uur het programma ‘Liefs uit Veenendaal’ te presenteren. Het is te zien via liefsuitveenendaal.nl.

Hartverwarmend event

Geniet vanuit huis van een hartverwarmend Veens kerst-event. Mogen stadsdichter Derk Postma, zangeres Myrthe Nassih, stand-up filosofe Laura van Dolron, de burgemeester en vele andere stadsgenoten op Kerstavond op deze wijze langskomen?
John Hegenbart van Veens: “We hebben een bijzonder programma samengesteld met optredens van talentvolle Veenendalers. Er is muziek, zang, theater, de stadsdichter komt langs en natuurlijk is onze burgemeester erbij. Het thema is ‘Liefhebben’ naar het gelijknamige theaterprogramma van stand-up filosofe Laura van Dolron. Laura neemt ons mee in haar eigen kijk op liefhebben en betrekt alle Veense gastoptredens daarbij. Heel erg leuk!”
“Liefs uit Veenendaal is een mooi initiatief van Veens. Het is een raar jaar. Vanwege Corona zijn veel evenementen niet doorgegaan. We missen het om elkaar te ontmoeten in de stad, in het theater, in de horeca, in verzorgingshuizen, in de wijk. Veel mensen hebben het moeilijk. Er is eenzaamheid, niet alleen onder ouderen. Jongeren missen het met elkaar samen zijn, lol maken, uitgaan. Ik mis het zelf ook: de collega’s in het gemeentehuis, gezellig uit eten met vrienden, na het sporten nog even wat drinken in het clubhuis.
Ook al kan er nu veel niet, met creatieve ideeën kan er ook heel veel wel. Ik ben trots op alle Veenendalers die in mogelijkheden blijven denken en die zich sterk maken voor iedereen in Veenendaal die het nu moeilijk heeft. Ik spreek in het bijzonder mijn waardering uit voor de mantelzorgers, vrijwilligers en de zorgmedewerkers.
Bedankt voor jullie inzet. Fijn dat jullie er dag in dag uit voor ons zijn!” Wethouder Martijn Beek: ‘’Liefs uit Veenendaal’ is er om alle Veenendalers een hart onder de riem steken.’’
Bent u toe aan wat gezelligheid, goed gezelschap of wilt u gewoon genieten van al het moois dat Veenendaal te bieden heeft? U bent van harte welkom bij www.liefsuitveendaal.nl.
Lukt het niet op 24 december om 19.00 uur aan te schuiven? U kunt de uitzending na Kerstavond op elk gewenst moment terugkijken op:

liefsuitveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden