The Last Right in Filmhuis Veenendaal


<p>The Last Right staat op het programma van Filmhuis Veenendaal.</p>

The Last Right staat op het programma van Filmhuis Veenendaal.

(Foto: )

The Last Right in Filmhuis Veenendaal

Veenendaal - Op zondagmiddag 20 december om 14.30 uur staat de Ierse roadmovie, met Nederlands tintje, The Last Right op het programma van Filmhuis Veenendaal. Wees er snel bij, want vanwege corona zijn er nog altijd slechts dertig bezoekers welkom in filmzaal Spectrum. 

Op zaterdagavond 19 december om 20.00 uur draait wederom dé succeshit van het Veense filmhuis in 2020: De Beentjes van Sint Hildegard. Na de dood van zijn moeder keert de succesvolle advocaat Daniel Murphy vanuit Boston terug naar zijn geboorteplaats Cork in Ierland, waar hij de zorg voor zijn autistische tiener-broer Louis op zich moet nemen. Na de vlucht wordt hij echter opgezadeld met het lijk van Jim Norton, de man die naast hem zat. Vanwege een fout wordt Daniel aangezien als nabestaande van de man. Het is het begin van een roadtrip door Ierland, samen met zijn broer en Mary Sullivan, een jonge begrafenisondernemer met een eigen agenda.
De hoofdrol wordt vertolkt door onze eigen Michiel Huisman, die sinds zijn rol in de HBO hitserie Game of Thrones niet meer stuk kan in filmland.
De Nederlandse film De Beentjes van Sint Hildegard, van succesregisseur Johan Nijenhuis, is nog altijd erg in trek bij de bezoekers van Filmhuis Veenendaal.
De film is in het laatste restant van 2020 op iedere speeldag uitverkocht. Info: filmhuisveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden