Medewerkers VRC ontvangen verrassingspakket


<p>Pakketten van VRC werden persoonlijk bezorgd.</p>

Pakketten van VRC werden persoonlijk bezorgd.

(Foto: VRC)

Medewerkers VRC ontvangen verrassingspakket

Veenendaal - Afgelopen zaterdag heeft VRC alle medewerkers op een speciale manier bedankt voor hun inzet. Dit jaar geen feestavond voor de ruim 270 medewerkers, maar een groot verrassingspakket, door bestuursleden persoonlijk bezorgd.

Bestuurslid Gert Hendriksen zegt: ‘’Het is bewezen dat de betrokkenheid bij het verenigingsleven bijdraagt aan ons welzijn. Mensen zijn tevredener met hun sociaal leven als ze vrijwilliger zijn bij een vereniging. Plezier en sociale contacten zijn de belangrijkste redenen. Ook hun vriendenkring is groter en veel vriendschappen zijn ontstaan bij de verenigingen”.

Laag pitje

Het verenigingsleven staat door corona een beetje op een laag pitje. Er wordt alleen wat getraind en onderling gevoetbald en de kantine is dicht. Er zijn nauwelijks inkomsten. “Daarom is het juist nu zo belangrijk om contact met elkaar te hebben, elkaar te steunen en binding met de club te behouden”

Met het verrassingspakket verraste VRC de vrijwilligers op een bijzondere manier. Het bestuur ontving er ook heel veel positieve reacties op.

Warm gevoel

Eén van de reacties was: “Ontzettend bedankt voor het mooie pakket wat ik zojuist heb mogen ontvangen. Ik krijg hier persoonlijk een heel warm gevoel van en het geeft mij aan dat VRC echt mijn club is waar ik me thuis voel en waar ik me voor wil inzetten!Wat gaaf dat we ook in deze tijden dit soort dingen nog kunnen doen en dat er ook zoveel fijne sponsoren zijn die mee willen helpen om door deze moeilijke tijd heen te komen ondanks dat ze het zelf waarschijnlijk ook moeilijk hebben. Het wordt enorm gewaardeerd.“

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden