Steun van Inner Wheel Veenendaal


<p>Namens Inner Wheel Veenendaal overhandigde Liesbeth Bos-van den Brandhof vrijdag 20 november een waardecheque van &euro;500,- aan Henk de Weerd van Stichting Orthopedische Hulpprojecten.</p>

Namens Inner Wheel Veenendaal overhandigde Liesbeth Bos-van den Brandhof vrijdag 20 november een waardecheque van €500,- aan Henk de Weerd van Stichting Orthopedische Hulpprojecten.

(Foto:)

Steun van Inner Wheel Veenendaal

Veenendaal - Namens Inner Wheel Veenendaal overhandigde Liesbeth Bos-van den Brandhof vrijdag 20 november een waardecheque van €500,- aan Henk de Weerd van Stichting Orthopedische Hulpprojecten.

De stichting heeft als doel om lichamelijk gehandicapte kinderen in Ghana letterlijk op de been te helpen. Henk de Weerd, OK-assistent in het Gelderse Vallei Ziekenhuis en twee orthopeden uit hetzelfde ziekenhuis brengen hun vakanties door in Ghana om daar diverse operaties te verrichten. 

Goed werk

Zij doen daarmee bijzonder goed werk. Door deze operaties kunnen kinderen weer lopen en hebben een beter leven en een kans op een betere toekomst. De donatie van Inner Wheel Veenendaal zal worden gebruikt voor de aanschaf van instrumentarium voor operaties. 

Betere toekomst

“Met deze gift hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het goede werk van Stichting Orthopedische Hulpprojecten en gehandicapte kinderen in Ghana een betere toekomst te bieden”, vertelt Liesbeth Bos-van den Brandhof. Inner Wheel Veenendaal is een serviceorganisatie, waarbij het draait om betrokkenheid. Persoonlijk betrokken, sociaal bewogen en internationaal verbonden zijn kernwaarden van Inner Wheel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden