[aangeboden door Tibor.nl] Welke meerwaarde kan business coaching jou bieden?


Foto:
aangeboden door Tibor.nl

Welke meerwaarde kan business coaching jou bieden?

Heb jij al eens aan business coaching gedacht om jouw bedrijf vooruit te helpen? Business coaching kan jou als ondernemer helpen om nieuwe inzichten op te doen die jij kunt gebruiken voor jouw bedrijf. Het maakt hierbij niets uit of je een eenmanszaak, een MKB bedrijf of een groot bedrijf hebt. Alles gaat om het runnen van de onderneming. Zoals je misschien wel weet, kan je hier af en toe wel hulp bij gebruiken. Hoe pak je iets het beste aan? Wat kan je nog verbeteren? En hoe zorg je dat een tegenslag omgebogen kan worden naar iets positiefs? Een business coach kan jou hierbij helpen. Wil jij weten hoe? Lees dan verder!

Een business coach in Amsterdam

Een business coach in Amsterdam werkt volgens de methode van Tactische Bedrijfsvoering. Hoe werkt dit precies? Bij Tactische Bedrijfsvoering wordt uitgegaan van de juiste mens, de winnende strategie en een effectieve executie. Deze drie kernelementen komen altijd terug, hoe groot jouw bedrijf ook is. Om deze kernelementen uit te werken, wordt gebruik gemaakt van de principes van de Special Forces, maar ook van oude wijsheden van het stoïcisme en van de succesvolle strategieën van pas beginnende bedrijven.

Jouw plaats in de ondernemerscyclus

Een business coach kan jou altijd helpen. Echter, om de goede coaching aan jou te kunnen bieden, is het nodig om te weten waar jij staat in de ondernemerscyclus. Ben je pas net begonnen? Of zit je al jarenlang in jouw bedrijf? Is jouw bedrijf aan het uitbreiden? Of moet je juist reorganiseren? In welke fase van de ondernemerscyclus jij ook zit, een business coach in Amsterdam kan jou helpen om er het beste van te maken. Elke fase kent namelijk zijn eigen problemen. Deze problemen zijn vaak voorspelbaar, omdat ze bij een bepaalde fase horen. Dit betekent ook dat er eenvoudig handvatten aan te reiken zijn om jou te helpen om te gaan met deze problemen.

Een ondernemer als business coach

Als je graag een business coach wil inschakelen, dan wil je natuurlijk een coach hebben die ervaring heeft met het runnen van een onderneming. Je wil niet alleen iemand die de theorie kent, maar iemand die het daadwerkelijk ook zelf heeft meegemaakt, en die jou dus handvatten kan aanreiken vanuit zijn eigen ervaringen. Precies om deze reden zijn business coaches in Amsterdam zelf ook ondernemers. Zo kunnen ze jou uitstekend helpen. Alle coaches hebben meer dan dertig jaar ervaring in het vak en in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd. Zij hebben dus alle kennis om jou te coachen en te helpen ontwikkelen in het ondernemersvak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden