[aangeboden door Spinwood] De Spinwood kast: van kast naar tafel


Foto:
aangeboden door Spinwood

De Spinwood kast: van kast naar tafel

In kleine ruimtes is er meestal niet genoeg plek om een grote hoeveelheid meubilair neer te zetten. Dat betekent vaak lastige keuzes: een bank of een bureau? Een boekenkast of toch een tafel? Dankzij het innovatieve ontwerp van Spinwood hoef je in ieder geval niet meer te kiezen tussen een kast of een tafel. Met de handige Spinwood kast heb je namelijk beide meubels in één!

Hoe werkt de Spinwood kast

Hoe de Spinwood kast precies werkt? Zet de kast op de gewenste plek in je woning neer. De kast bestaat uit vijf houten planken, waar je praktische spullen kwijt kunt, zoals bijvoorbeeld boeken, keukengerei of papierwaren. Maar de open kast leent zich ook goed voor het neerzetten van decoratieve spullen waar je graag mee wilt pronken bij je vrienden. Denk aan kaarsen, beeldjes of ingelijste foto’s van je dierbaren. Is er een moment aangebroken waarop je een oppervlakte nodig hebt om aan te eten of te werken? Dan kun je in een simpele beweging de kast omklappen tot tafel. Je hoeft hiervoor niet eens de kast helemaal leeg te maken, want de plankjes blijven tijdens het omschakelen gewoon netjes recht staan. Je spullen zullen dus niet vallen. Ben je klaar met het gebruik van de tafel? Dan kun je hem gewoon weer terug inklappen tot kast. Zo heb je weer plek zat om rond te lopen.

De Spinwood kast: ideaal voor kleine ruimtes

In kamers met een beperkt aantal vierkante meters kan het soms best een uitdaging zijn om je rond te bewegen en de dagelijkse dingen te doen. Slimme meubels zoals de Spinwood kast bieden hierbij een helpende hand. Voorheen werden deze problemen opgelost door meubels eindeloos heen en weer te schuiven of met onhandige opklap- of inschuiftafels. Voor dit soort meubels heb je vaak meer dan één persoon (en een hele hoop geduld) nodig om ze op te klappen of in te schuiven. De Spinwood kast is niet alleen ruimtebesparend, hij is ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. Je kunt hem eenvoudig in je eentje van kast tot tafel transformeren en andersom.

Bespaar ook buiten ruimte met de Spinwood kast

In de grote stad beschik je niet altijd over een ruime tuin of een groot balkon. Hoe kun je dan toch het meeste halen uit je buitenruimte? De Spinwood kast kan ook buiten gebruikt worden. Het is fijn om een eettafel in je tuin of op je balkon te hebben. Maar zo’n meubelstuk neemt ook veel ruimte in beslag. Door te kiezen voor de Spinwood kast hoeft dit niet meer. Zet hem neer op het balkon of in de tuin als handige opbergkast. En op het moment dat je een tafel nodig hebt, klap je deze gewoon uit. Zo simpel kan het zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden