<p>Op de foto van links naar rechts Peter Valkema, Rene Veenhuizen, Kees Bos en Bernard Spies. (Foto: PR)</p>

Op de foto van links naar rechts Peter Valkema, Rene Veenhuizen, Kees Bos en Bernard Spies. (Foto: PR)

(Foto:)

Apotheekbezorger Kees Bos gaat met pensioen

Veenendaal - Apotheekbezorger Kees Bos gaat met pensioen. Hij begon bij Apotheek Zwaaiplein aan het Verlaat. In die beginjaren was er nog niet voldoende bezorgwerk om de hele dag mee te vullen, daarom werd Kees, die twee rechterhanden heeft, voor allerhande klusjes ingezet. 

De collega’s die al wat langer werkzaam zijn in de apotheek herinneren zich de hilarische ontgroeningen van nieuwe assistentes. Kees was niet te beroerd om iemand onder de kraan te zetten of eens flink in te zepen met sneeuw. Sowieso vlogen ‘s winters de sneeuwballen regelmatig over het parkeerterrein of zelfs door de apotheek.

Ardennen

Ook op bedrijfsuitjes was hij meestal nadrukkelijk aanwezig. We zullen het maar niet meer hebben over die keer in de Ardennen, toen de kano met Kees en een ander zwaargewicht erin gevaarlijk levelde met de waterlijn waarna de beide heren met een nat pak de tocht moesten vervolgen. Kees zal de geraniums waarschijnlijk nog even laten voor wat ze zijn, gezien zijn enorme hoeveelheid hobby’s.
Racefietsen, motorrijden, wintersport, schieten, stijldansen, zwieren op de schaats, de Nijmeegse Vierdaagse en sinds kort schijnt hij zelfs een moestuin te hebben. Op 30 november zal Kees worden uitgeluid. Op gepaste afstand natuurlijk. Een zoen van ruim 60 assistentes zit er dus even niet in.

Fietskoeriers

Nu Kees vertrekt en er wel steeds meer vraag is naar de bezorging van medicatie, wordt het bezorgteam van de Service Apotheken uitgebreid met fietskoeriers van Velomedi. Hiermee wordt op een ‘groene’ wijze de bezorgservice verder vorm gegeven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden