Shop & winactie van Scheepjeshof


<p>Een twinkeling winnen bij winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal: wie wil dat nou niet?</p>

Een twinkeling winnen bij winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal: wie wil dat nou niet?

(Foto: )

Shop & winactie van Scheepjeshof

Veenendaal - Winkelcentrum De Scheepjeshof houdt vanaf vandaag weer een leuke actie, waar Twinkeling cadeaubonnen bij te winnen zijn. De hoofdprijs is maar liefst € 250 aan Twinkelingen, die besteed kunnen worden bij ruim 130 winkels en horecagelegenheden in het centrum. 

‘Hiermee steunen we dan ook meteen de lokale winkeliers in het centrum. De bonnen zijn ruim een jaar geldig, dus men kan ook wachten met besteden tot de horeca weer open is’, aldus Kevin van de Meer van lunchroom De Belevenis. Bij iedere aankoop in de Scheepjeshof delen de winkeliers tot en met 2 januari 2021 kanskaarten uit.

Inleveren

Wie zijn naam en mailadres ingevuld heeft, gooit de kaarten in de rode inlevertonnen en volgt Scheepjeshof op Facebook. Wekelijks worden vijf winnaars getrokken die daarna bij Cigo hun Twinkeling t.w.v. € 10 kunnen ophalen.
‘Daar bovenop trekken we op 4 januari uit alle ingeleverde kanskaarten vijf winnaars die ieder voor € 50 aan Twinkelingen krijgen.
En dan rolt er ook nog één gelukkige winnaar uit de bus die 25 Twinkelingen ontvangt. Diegene begint het nieuwe jaar dus goed met een prijs t.w.v. € 250.’ Prijswinnaars worden iedere maandag bekendgemaakt via www.facebook.com/scheepjeshof.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden