Wintertijd in Veenendaal


<p>De berenboom in winkelcentrum Scheepjeshof.</p>

De berenboom in winkelcentrum Scheepjeshof.

(Foto:)

Wintertijd in Veenendaal

VEENENDAAL – Nu het vroeger donker is en de avonden langer worden, wordt het binnen en buiten weer gezellig gemaakt in Veenendaal. In het centrum hangt de feestverlichting weer en het lijkt erop dat er dit jaar kosten noch moeite worden gespaard.

Hobby-fotograaf Anco van den Berg maakte daarvan bovenstaande foto. Olga en Denise, wijkcoaches bij Veens, doen een rondje door een wijk in Veenendaal: het is rustig op straat, mensen zitten meer binnen. Bewoners maken het al vroeg gezellig binnen. Hier en daar staat zelfs al een opgetuigde kerstboom.

Aandacht

Mensen zijn in deze Coronatijd en de aankomende winterperiode nog meer op zichzelf aangewezen. ‘’Wij van Veens realiseren ons dat er inwoners zijn die wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken. Denk daarbij aan alleenstaande buren of een gezin dat praktische hulp of een luisterend oor kan gebruiken. Juist nu willen wij als wijkcoaches zichtbaar zijn in de wijk. Heb je dus een tip, vraag of probleem, neem dan contact op met Veens. Vanuit hier wensen we iedereen gezellige avonden toe.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden