'Ontsnappingsspel' wordt geserveerd bij maaltijd Veens restaurant


Escapemail
Escapemail (Foto: Paul )

'Ontsnappingsspel' wordt geserveerd bij maaltijd Veens restaurant

Veeenendaal - Veenendaal is een nieuwe samenwerking rijker. Restaurant Zeldzaam en Escapemail.nl bieden sinds kort ‘Escapemeal’ aan. Thuis een compleet avondje uit. Een diner in combinatie met een Escapegame.

Het gezamenlijke initiatief is een direct gevolg van de coronamaatregelen die de Horeca hard hebben getroffen.

Aangezien Restaurant Zeldzaam momenteel geen gasten mag ontvangen, biedt zij de inwoners van Veenendaal gerechten aan middels bezorgen/afhalen.

Escapemail.nl is een nieuw bedrijf van Peter en Tim Snijders. Peter zag door de coronacrisis een groot deel van zijn omzet bij Pitch en Putt en Voetgolf Maurik wegvallen en is op zoek gegaan naar een nieuwe kans.

Puzzels

Escapemail is een spel met escaperoom achtige puzzels en raadsels, geschikt voor 2-4 personen. Deelnemers ontvangen een mysterieuze envelop met daarin allerlei vreemde items en documenten.

Het doel van het spel is dat je alle puzzels oplost en alles met elkaar in verband brengt om zo tot de eindoplossing te komen.

Normaliter wordt een aflevering van Escapemail per post verstuurd, maar bij ‘Escapemeal’ wordt het spel tegelijk met het eten bezorgd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden