Scoutinggroep De Zwervers verkoopt speculaaspoppen online


<p>De leden van De Zwervers hopen weer op een goede verkoop! (Foto: PR)</p>

De leden van De Zwervers hopen weer op een goede verkoop! (Foto: PR)

Scoutinggroep De Zwervers verkoopt speculaaspoppen online

Veenendaal - Scoutinggroep De Zwervers organiseert de traditionele speculaaspoppenactie dit jaar online. Scouts gaan deze keer niet langs de deuren, maar via een webshop kan iedereen speculaaspoppen bestellen. De opbrengst van de actie is bestemd voor de aanschaf van nieuw spel- en kampeermateriaal en onderhoud van het clubgebouw. 

Al vele tientallen jaren is de speculaaspoppenverkoop van scoutinggroep De Zwervers een begrip in Veenendaal. Met deze jaarlijkse actie dragen de scouts zelf een steentje bij aan hun club. Vanwege de coronamaatregelen is gekozen voor online verkoop. Juist in deze tijd kan de vereniging de inkomsten uit de actie goed gebruiken.

De speculaaspoppen kosten 2,25 euro per stuk, drie speculaaspoppen gaan voor 6 euro van de hand. De poppen worden binnen Veenendaal gratis thuisbezorgd in de week van 23 november.

Presentje

De speculaaspoppen van Scoutinggroep De Zwervers zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of als presentje voor personeel. Een doos met 18 speculaaspoppen kost 35 euro en kan ook online worden besteld. De webshop is te vinden op shop.zwervers.com.

Scoutinggroep De Zwervers telt ruim 200 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Elke zaterdag komen zij naar het Zwervershonk aan de Zandheuvelweg om allerlei activiteiten te ondernemen. Een groot spel in het bos, hutten bouwen, vuurtje stoken, kamperen, bij scouting vinden ze avontuur en gezelligheid en worden ze uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Enthousiaste vrijwilligers organiseren en begeleiden de activiteiten. 

Met het kopen van een speculaaspop ondersteunt u een leuke en uitdagende vrijetijdsbesteding van ruim 200 Veenendaalse kinderen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden