Italiaanse delicatessenzaak Piretti in de Corridor in Veenendaal geopend


<p>De openingshandeling van Piretti in winkelcentrum Corridor met van links naar rechts Damiano, Cynthia, Roona en Kiano. (Foto: PR)</p>

De openingshandeling van Piretti in winkelcentrum Corridor met van links naar rechts Damiano, Cynthia, Roona en Kiano. (Foto: PR)

(Foto: )

Italiaanse delicatessenzaak Piretti in de Corridor in Veenendaal geopend

Veenendaal - Op 6 november opende de Italiaanse delicatessenzaak Piretti aan de Corridor 35 in Veenendaal. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is dit in kleine kring gedaan door Damiano en Kiano, de kinderen van Roona en Luigi en vaste medewerkster Cynthia.

In  eerste instantie zou wethouder Dylan Lochtenberg komen om de officiële handelingen te verrichten. Omdat hij en zijn collegeleden - in verband met corona - voorlopig geen handelingen buitenshuis meer verrichten, is dit even in de koelkast gezet. In een later stadium komt hij nog graag langs.

Italiaanse roots

Piretti staat onder leiding van Roona Cassaro-Piretti. Zowel Roona als haar man Luigi hebben Italiaanse roots en beiden maken ze deel uit van een warme en gepassioneerde familie, waar de Italiaanse achtergrond met name tijdens eetmomenten tot uiting komt. Met het openen van haar Italiaanse delicatessenwinkel Piretti in Veenendaal, gaat voor Roona een langgekoesterde wens in vervulling: anderen laten meegenieten van de allerlekkerste Italiaanse familierecepten.

Beleving

Het beste uit zichzelf halen en dat delen met de klanten van Piretti: daar worden zowel Luigi als Roona blij van. “Samen zorgen we ervoor dat de Italiaanse keuken zoals zij die kennen bij de mensen thuiskomt”. Ze maken van eten een beleving. Of je nu de delicatessenwinkel in Veenendaal binnenloopt of de eerste hap proeft van één van de vele heerlijke gerechten: je voelt aan alles dat er zorgvuldig en met passie aan gewerkt is.
Piretti is traditioneel, kwalitatief uitmuntend, en net een tikkeltje anders. De hele maand november zijn er leuke openingsacties. Ook bij Piretti wordt natuurlijk rekening gehouden met de veiligheid van de bezoekers en die van de medewerkers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden