Voordeur Veens voor hulpvragen


<p>Vrijwilligers staan u graag te woord!</p>

Vrijwilligers staan u graag te woord!

(Foto: Veens)

Voordeur Veens voor hulpvragen

VEENENDAAL – Vanwege de Coronamaatregelen heeft Veens een locatie ingericht voor bereikbaarheid per telefoon en email. Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur zitten 2 getrainde vrijwilligers paraat om hulpvragen te verwerken.

Zij krijgen allerlei vragen: bijvoorbeeld voor hulp bij het aanvragen van een uitkering of waar men terecht kan voor hulp bij schulden. Ook krijgen zij vragen over relationele problemen. Of ‘waar kan ik terecht als ik vrijwilligerswerk wil doen?’ De vrijwilligers vinden het belangrijk dat zij inwoners of zelf op weg kunnen helpen of de weg kunnen wijzen naar de juiste instanties.
Ze vinden het fijn om iets voor een ander te kunnen doen en zo samen te bereiken dat mensen zelf weer verder kunnen. Het contact met mensen vinden zij het allerleukst. Het is mooi om op deze manier mensenkennis op te doen: het zijn geen verhalen op afstand, het is levensecht, de realiteit. Het is gezellig bij de voordeur en zij zijn een hechte club vrijwilligers.

Heb jij een hulpvraag? Neem contact op via de Veens voordeur. Bel naar 0318 544 131 of email naar advies@veens-welzijn.nl. De vrijwilligers staan klaar om met je mee te denken.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden