Chickentaria sponsor van G.V.V.V. JO10-1


In gezelschap van stafleden toont Pieter van den Bosch zijn presentje.
In gezelschap van stafleden toont Pieter van den Bosch zijn presentje. (Foto: Brenda Dekker)

Chickentaria sponsor van G.V.V.V. JO10-1

Veenendaal - Enkele weken geleden kregen wij het leuke nieuws dat Chickentaria uit Veenendaal, de spelers en technische staf van G.V.V.V. JO10-1, wilde gaan sponsoren. Dit mooie nieuws werd door alle betrokkenen uiteraard als zeer positief ervaren.

In de week van 12 oktober werden de trainingspakken uitgedeeld aan de spelers van G.V.V.V. JO10-1, en oh wat waren ze trots op deze mooie pakken. Donderdagavond 22 oktober was vrijwilliger en fotografe Brenda Dekker bereid om het team, technische staf en de sponsor Chickentaria te portretteren op het hoofdveld van G.V.V.V.
De eigenaar van Chickentaria, Pieter van den Bosch, een in hart en nieren supporter van G.V.V.V., was hierbij uiteraard aanwezig en kreeg als dank voor zijn sponsorbijdrage alvast een mooie ruiker overhandigd.

Dat de jongens van G.V.V.V. JO10-1 en de technische staf blij waren met de nieuwe trainingspakken van sponsor Chickentaria, moge duidelijk zijn.

Om als team de nieuwe sponsor te bedanken voor zijn investering in G.V.V.V. JO10-1, werd hij zaterdag 31 oktober door het team en technische staf verrast met een prachtig portret van G.V.V.V. JO10-1.
Wij weten inmiddels al dat deze teamfoto een mooie plek zal krijgen in zijn zaak aan de Kerkewijk 37a te Veenendaal.

Deze foto werd na afloop van het oefenduel tussen G.V.V.V. JO10-1 en G.V.V.V. JO11-2 overhandigd.
G.V.V.V. JO10-1 won deze wedstrijd overigens overtuigend met 9-0. De stijgende lijn van de laatste weken werd nu eindelijk eens beloond met een ruime overwinning.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden