<p>Kevin Schoeman en Corien Kroesbergen: sportschool Ultimate Fit is in deze tijden gewoon open. (Foto: PR)</p>

Kevin Schoeman en Corien Kroesbergen: sportschool Ultimate Fit is in deze tijden gewoon open. (Foto: PR)

(Foto: )

Ultimate Fit Rhenen ook in coronatijd open

Remmerden - Kevin Schoeman en Corien Kroesbergen startten enkele maanden geleden, midden in coronatijd dus, met hun sportschool Ultimate Fit op Remmerden tussen Rhenen en Elst. Een grote stap die ze maakten nadat ze een dergelijke vestiging aan de Wageningselaan in Veenendaal hadden gestart. 


Het was een gok maar pakte goed uit. Beiden benadrukken nog eens dat fit blijven in deze tijd belangrijk is. Belangrijke onderdelen daarvan zijn, naar hun stellige mening, ‘’gezond eten, goed slapen en werken aan je weerstand door te sporten.’’ Bij Ultimate Fit Rhenen is er 1000 m2 ruimte waar de bezoekers coronaproof kunnen sporten, dus op op gepaste afstand.
Corien: ‘’In een mooie ambiance met uitzicht over de Rijn is het aangenaam sporten onder deskundige begeleiding. De E-gym, een luxe apparaat geheel op maat afgesteld, geeft prachtige resultaten, voor een ieder op zijn eigen niveau. Een reactie van een bezoeker luidt: ‘’Het is bijna een spel en ik vind het nog super leuk ook terwijl het best hard werken is.’’

Belangstellenden zijn welkom bij Ultimate Fit Rhenen op Remmerden: Steenoven 1 of bel voor een afspraak met Kevin op 06-26896783.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden