<p>Edith van Holland bij het bord met assistent-manager Ilja van de Kraats en supermarktmanager Gijs Appels. (Foto: Pieter Vane)</p>

Edith van Holland bij het bord met assistent-manager Ilja van de Kraats en supermarktmanager Gijs Appels. (Foto: Pieter Vane)

(Foto: )

Edith van Holland veertig jaar werkzaam bij supermarkt AH

Veenendaal - Bij de Albert Heijn in winkelcentrum Passage Corridor werd vrijdag 23 oktober Edith van Holland vanwege haar 40-jarig dienstverband in het zonnetje gezet. Haar werkgever had dit graag met een groot feest willen vieren maar door corona liep dit anders. 

Edith van Holland komt oorspronkelijk uit de Betuwe en verhuisde, vier jaar oud, naar Veenendaal. Edith kwam in 1980 bij Albert Heijn (toen Miro) in dienst. Ze begon bij de slagerij waar ze werkte op de vleeswarenafdeling. Edith heeft ruim 30 jaar in vaste dienst gewerkt. Door gezinsuitbreiding ging ze parttime werken. Dit doet ze nog steeds voor één dag in de week. Klanten kunnen haar elke vrijdag vinden op de bakkerijafdeling.

Goede band

Met veel klanten heeft Edith een goede band opgebouwd; er is altijd wel even tijd voor een praatje voor de laatste nieuwtjes. Voor de bakkerij was een groot bord neergezet met de tekst ‘Yes, Edith 40 jaar in dienst’ en er waren er ballonnen opgehangen. Klanten die het bord passeerden feliciteerden haar, een aantal met haar 40ste verjaardag.
Dat was een nog groter compliment! In 2021 wordt haar jubileum samen met collega’s groots gevierd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden