De ondertekening van het contract door de gezamenlijke partners.
De ondertekening van het contract door de gezamenlijke partners. (Foto: G.V.V.V.)

Twee Veense Fysiotherapiepraktijken zorgen samen voor medische zorg bij G.V.V.V.

Veenendaal - Fysiotherapie & Training NederVeluwe en Rembrandt Fysiotherapie en Revalidatie slaan de handen in een, om de medische zorg bij G.V.V.V. te professionaliseren.

De hele medische zorg organiseren, rondom een vereniging als G.V.V.V., is een hele klus.
Bij G.V.V.V. heeft men twee praktijken gevonden die samen deze organisatie op zich willen nemen. Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie gaat zich ontfermen over de zorg rondom G.V.V.V. 1. Het is belangrijk dat er op het hoogste amateur niveau iemand bij het elftal is die niet alleen zorgt dat geblesseerde spelers zo snel mogelijk fit zijn, maar bijvoorbeeld ook zorgt voor blessure preventie.

Taak

Fysiotherapie & Training NederVeluwe neemt de taak op zich om de zorg voor alle jeugd en senioren te organiseren. Voor hen komt er iedere maandag een sportspreekuur. Hierdoor kan iedereen met een blessure na het weekend snel bekeken worden, op de club zelf.
Hier kan het vervolg beleid bepaald worden en kunnen afspraken gemaakt worden om behandeling te starten. Ook kunnen trainers geschoold worden over onderwerpen als core stability.

Daarnaast blijft Arjen van den Hazel actief als sportverzorger jeugd. Belangrijk is dat alle partijen intensief samenwerken om de kwaliteit voor alle spelers te waarborgen.

Tevreden

G.V.V.V. is heel erg tevreden over de contracten met zowel Fysiotherapie & Training NederVeluwe als Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie.
Loek Budding, bestuurslid G.V.V.V. ; ‘’Het zijn twee toonaangevende praktijken in Veenendaal, die ook heel goed met elkaar samenwerken”.
Hiermee is de medische verzorging binnen G.V.V.V. in alle opzichten voor alle leden heel goed ingevuld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden