Toppers
Toppers (Foto: Teus)

Stralende gezichten bij Davelaarsport Herfsthockeykamp

Veenendaal - De laatste zes jaar zijn de laatste twee dagen van de herfstvakantie gereserveerd voor het hockey. Bij VMHC Spitsbergen wordt dan het Davelaarsport Herfsthockeykamp georganiseerd. 

Een laagdrempelig kamp waarin plezier voorop staat en je daarbij nog lekker bezig kunt zijn met je favoriete sport. Deelnemers van de Froggies/ Funcky’s (4 jaar) t/m de D (12jaar) komen uitgedost in landentenues naar de club om van 10.00 tot 15.30 fanatiek bezig te zijn. Het maakt het bijzonder dat tegenwoordig ex deelnemers van het kamp van C-junior tot A-junior de teams begeleiden en van oefening naar oefening gaan.
Toch was het dit jaar wel ontzettend spannend of deze editie wel door kon gaan. Vorige week donderdag kwam het verlossende woord. Zonder deelnemers van andere verenigingen mocht het binnen de club georganiseerd worden. Met zo min mogelijk “volwassenen” op het terrein beleefden de kinderen geweldige dagen. Ook zonder ouders, want die mochten niet op het terrein komen.

Toppers

Naast wat begeleiders van de club waren er ook toppers van Den Bosch, Noor en Laz Omrani en van Amsterdam, Daan Dekker, naar Veenendaal. Een bekende plek voor deze spelers, want ze zijn al vaker geweest en komen graag terug vanwege de gezellige sfeer.
De tweede dag is er ook een “Doe raar met je haar” dag waar ouders zich uitgesloofd hadden om de meest uiteenlopende kapsels tevoorschijn te toveren.
Ook was er vrijdag een clinic met nationaal en internationaal topkeeper Arek Matuszak, waarbij iedereen zag dat keepen bij VMHC Spitsbergen echt stoer is.
Het werden twee fantastische dagen waarbij niet alleen de gezichten straalden, maar het ook stralend weer was. Wat natuurlijk wel een mooie bijkomstigheid was met een gesloten clubhuis en kleedkamers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden