<p>Scene uit &#39;De beentjes van St. Hildegard&#39;. (Foto: Maarten van Keller)</p>

Scene uit 'De beentjes van St. Hildegard'. (Foto: Maarten van Keller)

(Foto: Maarten van Keller)

Vrijwilliger worden bij Filmhuis Veenendaal?

Veenendaal - Dé kassakraker van Filmhuis Veenendaal, De Beentjes van Sint Hildegard, speelt aankomend weekend weer in Filmhuis Veenendaal! Jan (Herman Finkers) doet zijn uiterste best om onder zijn verstikkende relatie uit te komen, wanneer Alzheimer ineens toeslaat.


De filmvoorstelling van De Beentjes van Sint Hildegard van dit weekend was binnen no-time uitverkocht. Ook de kaartjes van 28 november vlogen eruit. Voor de voorstelling van zondag 15 november om 14.30 uur zijn nog wel kaarten beschikbaar. Ook de zaterdagavondfilm, Love Sarah, is uitverkocht. Houd de site goed in de gaten voor de beschikbare plekken!

Krachten gezocht

Filmhuis Veenendaal zoekt nieuwe mensen. Filmaankondigingen als deze worden één keer per maand in een overzicht verstuurd naar de honderden Filmhuis Veenendaal-fans. Deze nieuwsbrief wordt opgesteld door een team van vrijwilligers. Ze zoeken nu een nieuwe collega. Is schrijven wat voor jou en heb je een beetje digitale kennis en interesse, geef je dan op als nieuwe nieuwsbriefschrijver. Meer van de designkant? Samen met een andere vrijwilliger zorg jij ervoor dat het filmhuis straalt! Gave advertenties in de Rijnpost, mooi beeldmateriaal op de filmschermen en in de foyer, nieuwe ontwerpen voor de kaartjes; noem het maar op! Ben jij creatief en zie je je werk graag terug in en rondom Veenendaal, geef je dan op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden