<p>Kookclub voor bewoners Zuid-Oost in Veenendaal. (Foto: PR)</p>

Kookclub voor bewoners Zuid-Oost in Veenendaal. (Foto: PR)

(Foto: )

Kookclub VAK-werk(t) in buurthuis Panorama in Veenendaal

VEENENDAAL - VAK-werk(t) is met een kookclub gestart voor bewoners van Veenendaal Zuid-Oost in buurthuis Panorama. Met deze kookclub begeleiden we bewoners die een doel hebben op het gebied van gezond eten en willen eten met anderen.

Daarnaast hun kookvaardigheden willen uitbreiden en willen leren koken met een klein budget. Het uitgangspunt is iedere dinsdagavond gezamenlijk koken én eten. De eigen bijdrage is €3,00. De eerste keer kookten we volgens het recept van een deelnemer ‘lasagne’. Een begeleider en een vrijwilliger hebben boodschappen gedaan. Iedereen heeft wat bijgedragen aan het bereiden van de maaltijd.

Budget

Tijdens het eten hebben we gesproken over het budget. We kijken samen hoe je met weinig geld toch iets gezonds en smakelijks op tafel kan zetten. We houden ons uiteraard aan de Coronamaatregelen. Dat is wel een uitdaging als je enthousiaste deelnemers, een betrokken vrijwilliger en deskundige begeleiding hebt.
Wil je deel uitmaken van de kookclub, of wil je eerst wat informatie, stuur dan een mailtje naar het VAK-werk(t) team: teamveenendaalvak@kwintes.nl, of bel naar 088-3032617.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden