SGP raadsleden Dave Scheele en Gert Geerts op bezoek bij 't Boveneind in het kader van de Week van de eenzaamheid.
SGP raadsleden Dave Scheele en Gert Geerts op bezoek bij 't Boveneind in het kader van de Week van de eenzaamheid. (Foto: SGP Veenendaal)

SGP Veenendaal bezoekt ouderen in het kader van de Week van de eenzaamheid.

Veenendaal - Eenzaamheid. Als je er niet mee te maken hebt kan je je bijna niet voorstellen wat het is. Eenzaamheid, veel mensen hebben er mee te maken gehad tijdens de eerste coronagolf in het voorjaar.

Nu we in de tweede Coronagolf zitten horen we al weer mensen vragen of ze toch nog wel bezoek mogen ontvangen. Mensen, met name ouderen, zijn bang dat ze weer maanden alleen moeten zijn.

De eerste week van oktober is altijd de week tegen de eenzaamheid. In deze week hadden we een aantal activiteiten gepland die helaas niet door konden gaan. Reden voor de SGP om de bewoners van De Engelenburgh en Het Boveneind te verrassen.  De raadsleden Gert Geerts en Dave Scheele brachten iets lekkers voor bij de koffie.  Dit idee werd zeer gewaardeerd. Even aandacht voor deze mensen. Als SGP laten we ze weten dat wij aan ze denken en meeleven in deze moeilijke tijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden