Docente Hannie Slingerland
Docente Hannie Slingerland (Foto: Muziekschool de Muzen)

Aan de slag met koorscholing bij De Muzen

Veenendaal - Zing je nog maar net in een koor en wil je graag de basis leren, dan heeft De Muzen de cursus Koorscholing voor beginners voor jou! Bij voldoende aanmeldingen beginnen deze lessen op maandag 6 november. 

De cursus Koorscholing voor beginners is bedoeld voor mensen die nog geen of weinig koorervaring hebben maar graag de basis willen leren van goed stemgebruik is er de cursus koorscholing voor beginners. In deze cursus wordt op elementair niveau gewerkt aan houding, ademhaling, muzikaal gehoor en notenschrift. Ontdek wat voor stemsoort je hebt, hoe je een koorpartij leest en meer. 

De cursus koorscholing voor beginners telt acht lessen voor € 79,95 en er wordt maandag 6 november gestart (bij voldoende aanmeldingen). De lessen worden gegeven door docente Hannie Slingerland van 19.30 tot 20.30 uur en staan gepland op  2, 16, en 30 november, 14 december, 11 en 25 januari, 8 februari en 1 maart.

Inschrijven

Inschrijven voor Koorscholing kan via www.demuzen.nl. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden