Eigenaar Rob van Kooten in de totaal gerestylde Veenendaalse woonwinkel (foto: Marco Diepeveen)
Eigenaar Rob van Kooten in de totaal gerestylde Veenendaalse woonwinkel (foto: Marco Diepeveen) (Foto: Marco Diepeveen)

Oktober feestmaand bij Van Kooten

VEENENDAAL – Oktober is traditiegetrouw Woonmaand in Nederland. Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is het daarnaast ook een feestmaand. De complete verbouwing van de winkel is afgerond en dat wordt gevierd samen met jou. Dagelijks worden klanten getrakteerd op iets lekkers, op een prijs én op acties! “In eerste instantie dachten we een aan feestelijke opening. Maar de coronacrisis veranderde de plannen”, zegt eigenaar Rob van Kooten. “Daarom zijn onze feestelijke activiteiten nu uitgespreid over de hele maand oktober.”

Door Marco Diepeveen

Voor iedere bezoeker van de gloednieuwe winkel staat er een hapje en een drankje klaar en de eerste vijftig klanten ontvangen bovendien een goodiebag. Daarnaast geeft Woninginrichting Van Kooten de maand oktober 40 procent korting op elke tweede meter pvc vloerkleding en/of gordijnstof en 40 procent korting op elk tweede product uit de veelzijdige collectie raamdecoratie.

In de winkel staat een prijzenrad waar iedere klant een draai aan mag geven. Er zijn vele aantrekkelijke prijzen, zoals een extra kortingbedrag en cadeaubonnen van collega-ondernemers uit de Patrimoniumlaan. Voor de kinderen ligt er bij een kleurplaat klaar. Ook daar valt een prijs mee te verdienen.

Vernieuwend

Woninginrichting van Kooten is al sinds jaar en dag een begrip in Veenendaal. Robs vader startte het bedrijf in 1974. Heel veel Veenendalers hebben bij hem tapijt en gordijnen gekocht en daar jaren plezier van gehad. Rob: “Wij verkopen nog steeds alles voor vloeren en ramen. Door de jaren heen zijn de collecties wel vernieuwd en uitgebreid.” Onveranderd blijven de hoogstaande service en kwaliteit en de persoonlijke aandacht. In de woonwinkel vindt u alleen maar kwaliteitsproducten. Professionele adviseurs die de laatste modetrends op de voet volgen geven advies op maat en vakkundige stoffeerders zorgen voor een resultaat met een hoog afwerkingsniveau.

Inspirerend

De metamorfose van de winkel past daarbij. Bij binnenkomst oogt de winkel heel ruim en modern. Open kasten met mooie combinaties van vloeren, gordijnstoffen en wanddecoraties springen direct in het oog. In het middelpunt van de winkel kun je onder het genot van een kopje koffie bladerend in de nieuwste woonbladen nog meer inspiratie opdoen. Bezoek je met je gezin de showroom? Terwijl jij je uitgebreid laat adviseren, vermaken de kinderen zich opperbest in de leuke speelhoek met poppenhuis en tipi-tent.

Woninginrichting Van Kooten

Patrimoniumlaan 39-41

3904 AB Veenendaal

0318-51 44 57

info@woninginrichtingvankooten.nl

www.woninginrichtingvankooten.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden