<p>Jos van Doren en Jelle Duim trekken nu officieel gezamenlijk op.</p>

Jos van Doren en Jelle Duim trekken nu officieel gezamenlijk op.

(Foto: )

Veenendaalse Duim techniek slaat handen ineen met Boekelse Van Doren Engineers

Veenendaal - Duim techniek uit Veenendaal bestaat dit jaar 25 jaar en gaat nu samen met Van Doren Engineers uit Boekel.

In de afgelopen tijd is er heel wat veranderd in de recyclingbranche. Door de jaren heen zijn er vele verbeteringen doorgevoerd en nieuwe en technisch hoogwaardige installaties ontwikkeld en ingezet. De branche is zeer innovatief. De overheid stimuleert dit maar al te graag, zij zet steeds meer in op een circulaire economie. Afval bestaat bijna niet meer.

Door fusies en overnames zijn de klanten in de recylingbranche steeds groter geworden, en daarmee ook de installaties die de firma bouwt en onderhoudt. Om de dienstverlening en producten die worden geleverd op hoog niveau te houden en mee te groeien met de klant ois besloten de handen ineen te slaan met het familiebedrijf Van Doren Engineers.

Vergelijkbaar familiebedrijf

De krachtenbundeling is officieel een feit sinds 30 september 2020. In de periode daarvoor werkten monteurs van Duim techniek en Van Doren Engineers al samen in diverse projecten. “De positieve ervaringen van onze medewerkers sterkten ons in de opvatting dat deze krachtenbundeling de juiste beslissing is. Van Doren Engineers past bij ons”, zegt directeur Jelle Duim. “Het is een vergelijkbaar familiebedrijf met gedreven mensen die hun vak verstaan en zich betrokken voelen bij hun werk.” Van Doren Engineers richt zich vanuit zes vestigingen (Boekel, Breda, Heteren, Nitra, Panningen en Veghel) en met een team van gedreven medewerkers op de pijlers elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT.

De beste oplossing

De bedrijfsnaam en zelfstandig opereren met het vertrouwde team blijven aanwedzig. Ook de klanten en relaties behouden hun vertrouwde aanspreekpunten. Jelle Duim blijft in de rol van technisch directeur zijn kennis en kwaliteiten inzetten voor Duim techniek. “We gebruiken de komende periode om samen met Van Doren Engineers de onderlinge wisselwerking concreet te maken”, aldus Jelle. “Zo kunnen we onder meer op het gebied van engineering, standaardisering, in- en uitlenen van medewerkers en de werving van personeel veel voor elkaar betekenen. De voorbije jaren bleek dat de groei van onze klanten een andere aanpak vergt op het gebied van projecten, planning en personeel. Dit betekent dus ook dat we in Veenendaal op zoek zijn naar nieuwe collega’s om deze groei te bewerkstelligen. Bij alles wat we doen, zoeken we naar de beste oplossing voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Door de krachtenbundeling met Van Doren Engineers zien we enorme kansen voor de toekomst van ons mooie bedrijf.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden