Dansavond in Elst
Dansavond in Elst Welzijn Rivierstroom

Dansavond Elst (Utrecht)

21 maart 2024 om 13:39 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 6 april zien we je graag weer op de Dans- en Ontmoetingsavond in ’t Bestegoed (Elst, Utrecht). Zowel als alleenstaande, als danspaar ben je van harte welkom voor een dansje, hapje en drankje!

Een groep actieve vrijwilligers heeft deze Dans- en Ontmoetingsavond in het leven geroepen. Iedere eerste zaterdag van de maand gaan de voetjes van de vloer en is er ruimte en tijd om elkaar te ontmoeten in de bovenzaal van het Bestegoed. Voor de gelegenheid wordt deze omgetoverd tot danszaal waar bewoners van Elst en omstreken op een actieve manier gezellig samen komen om te (stijl)dansen en te kletsen. De bar van ’t Bestegoed zal geopend zijn voor een verkoelend drankje of een ontspannen kopje koffie of thee tijdens de Dans- en ontmoetingsavond. 

De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 23:00 uur. De entree is 5 euro (contant of pin). Dit is inclusief een consumptiemuntje welke bij de bar kan worden ingewisseld. 

Adres: Tabaksweg 20, Elst Utrecht. Neem je (dans)partner, buurman, buurvrouw, oom, tante, neef of nicht mee en waag dat dansje! Graag tot ziens op 6 april!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie