slagwerk bij Caecilia
slagwerk bij Caecilia (Foto: Caecilia)

Slagwerkcursus bij Caecilia in Veenendaal

Veenendaal - Heb jij een goed gevoel voor ritme? Of wil je dat krijgen? Dan is de slagwerkintroductiecursus  van de Veenendaalse Harmonie Caecilia wat voor jou!

In 10 lessen maak je kennis met onze verschillende slagwerkinstrumenten, zoals de marimba en de pauken.  Want slagwerk is meer dan alleen drummen! Je leert natuurlijk een ritme drummen, maar ook een melodie spelen. Samen met de anderen leren we een paar muziekstukjes, die we bij de afsluitende les aan familie laten horen.

De lessen worden gegeven door slagwerkdocent Rob van Plateringen in  het verenigingsgebouw aan de Hovystraat en zijn geschikt voor alle kinderen van groep 4 t/m groep 8.

De cursus is iedere dinsdagmiddag van 16.45-17.30 uur. Bij veel interesse zal een tweede groep om 15.45-16.30 gestart worden.

Proefles

Op 27 oktober en 3 november kan je een proefles volgen voor 5 euro, je kan je hiervoor inschrijven via www.sjorssportief.nl , dit staat ook in het boekje dat via alle basisscholen is verspreid. Als je al zeker weet dat je de hele cursus wil volgen, kan je je ook direct inschrijven via onze jeugdcoördinator. De complete cursus van 10 lessen kost 55 euro.

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met onze jeugdcoördinatoren Jan Teunissen en Chris Bouman via:  jeugdcoordinator@caecilia-veenendaal.nl

Binnenkort starten we in samenwerking met muziekschool de Muzen ook een introductiecursus harmonie, waarin je kennismaakt met alle instrumenten van een harmonieorkest. Voor meer informatie daarover kan je ook contact opnemen met de jeugdcoördinatoren.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden