Met Yin Yoga leer je omgaan met nieuwe mogelijkheden en verbeter je rust en herstel

Veenendaal - Yin yoga is de meest energieke, transcendente en leerzame ervaring. Het is voor alle mensen van alle leeftijden. Wat kun je bereiken met Yin Yoga?

Je versterkt je lichaam. Je wordt soepeler in lichaam en geest.

Je krijgt een betere relatie met je lichaam. Je wordt milder naar jezelf. Je leert ontspannen. Je leert ademhalingstechnieken te gebruiken tijdens lastige momenten en steeds weer in de rust te komen.

Als je vaker Yin yoga doet, zul je een grote verscheidenheid aan veranderingen in je lichaam, geest en alles wat je doet opmerken. Mensen met depressies, angst en gezondheidsproblemen kunnen baat hebben bij de genezende eigenschappen ervan. Studies tonen aan dat toenemende flexibiliteit in jouw lichaam een einde kan maken aan algehele of specifieke lichaamspijn. Als u chronische pijn zoals fibromyalgie heeft zal het regelmatig rekken de stress en spanning van het werk of andere stressvolle problemen in uw leven verlichten. “Sinds ik van yoga een gewoonte heb gemaakt, heb ik een verandering in mijn algemene stemming opgemerkt. “

Een sterke mentaliteit is alles als je een positieve kijk wilt houden op wat er met jou en om je heen gebeurt. Je geest is een van de belangrijkste troeven en een sterke geest kan je ook helpen om moeilijke periodes te overwinnen.

Waar: studio Binnenronde 9, 3904 EK Veenendaal

* Svp breng je eigen yoga mat en een deken mee.

Yin yoga is elke maandag van 19 tot 20 uur. Dat is een langere les waar je juist energieker van wordt door de rust, ontspanning en zachte houdingen en bewegingen.

Je kunt je aanmelden door te bellen naar+31657096860

De lessen worden gegeven door Lorena, ze is Mindfulnesstrainer, yogadocente en geeft shiatsu massage.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden