<p>Een grote wens van een hoogbejaarde Veenendaalse ging in vervulling: ze kijkt weer uit op de grote zonnewijzer die in haar tuin aan de Van Hogendorpstraat stond. (Foto: Netwerk voor Jou)</p>

Een grote wens van een hoogbejaarde Veenendaalse ging in vervulling: ze kijkt weer uit op de grote zonnewijzer die in haar tuin aan de Van Hogendorpstraat stond. (Foto: Netwerk voor Jou)

(Foto: )

Veenendaalse mevrouw De Goojer kijkt weer uit op zonnewijzer

Veenendaal - De 96-jarige mevrouw A. De Gooijer-Van Leeuwen had een grote wens. Wat zou het mooi zijn als haar geliefde zonnewijzer een plekje kon krijgen bij Zorgcentrum De Engelenburgh. 

De zonnewijzer stond nog in de tuin van haar oude huis aan de Van Hogendorpstraat waar ze tot voor kort nog geheel zelfstandig woonde. 

Welzijnspalet Veenendaal van Zorggroep Charim nam contact op met Stichting Netwerk voor Jou of zij misschien de zonnewijzer konden ophalen en plaatsen. Ondertussen zochten zij samen met mevrouw naar een mooi plekje in de tuin.

Onlangs was was het zover. Vrijwilligers Alex en Tom van Netwerk voor Jou kwamen in actie. In het bijzijn van mevrouw werd de zonnewijzer geplaatst op een plek die zij vanuit haar kamer kan zien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden