In de 32e minuut van de eerste helft tegen ATC'65 te Hengelo.krijgt Rafael de bal van Esra en krult fraai de 0-1 binnen
In de 32e minuut van de eerste helft tegen ATC'65 te Hengelo.krijgt Rafael de bal van Esra en krult fraai de 0-1 binnen (Foto: YouTube Jaap voetbal)

DOVO JO15-1 gaat lekker

Veenendaal - DOVO JO15-1 moest een verre reis maken naar Hengelo om daar de 2e competitiewedstrijd af te werken tegen ATC’65 JO15-1. ATC’65 had verleden week uit tegen Buitenboys nipt met 2-1 verloren. DOVO had de eerste wedstrijd tegen SML na een 2-4 achterstand, nog knap met 5-4 gewonnen.

De club werd in 1965 door dertig man gesticht. Dat verklaart ook de naam van de vereniging, ATC staat voor A Triginta Conditum, dat uit het Latijn vertaald, letterlijk betekent: uit dertig ontstaan. Cees Krijnsen was de eerste voorzitter; hij bestuurde de club met enkele onderbrekingen tot midden jaren “90. In 1995 nam Joop Munsterman het roer over van deze ambitieuze voetbalvereniging; dezelfde man die in 2004 voorzitter werd van FC Twente uit Enschede.(Bron: Wikipedia)

Voor de 1e helft zie https://youtu.be/ZTUrKO1z_Hc

DOVO speelde de eerste helft een degelijke partij. Je kon ze alleen een verwijt maken dat er soms nog een teamgenootje beter voor stond, maar men deze niet zag, en dat er in aanvallend opzicht dus een beetje te gemakkelijk met de kansen werd omgesprongen. Echter in de 32e minuut zette DOVO weer hoog druk en ATC’65 kwam er niet goed uit. DOVO veroverde de bal, Esra bediende Rafael op maat, en deze schoot diagonaal fantastisch raak, 0-1. Zeker verdiend tot dan aan toe. We gingen dan ook met een belangrijke voorsprong de rust in.

Voor de 2e helft zie https://youtu.be/e5DlAoDQvoQ

In de tweede helft begon DOVO meer te scoren, en liep het uit naar 0-2, 0-3. De 0-2 van Rafael was ook een hele mooie bal, diagonaal in de kruising! In de 32e minuut gooiden we de wedstrijd in het slot, 1-4. ATC’65 deed in de 35e minuut nog wat terug, 2-4. Dit was ook de eindstand. Prima resultaat, en nu al meer punten dan verleden seizoen.

De 3e wedstrijd op 03 oktober, wordt een topper, uit tegen RODA’46 JO15-1. Beide ploegen hebben de eerste 2 wedstrijden namelijk gewonnen. Aanvang 12:00 veld 1.

Voor aanvang zie https://youtu.be/YNWPlFLw3qk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden