Cathy van de Straat overhandigt voor tien euro aan cadeaubonnen.ee
Cathy van de Straat overhandigt voor tien euro aan cadeaubonnen.ee (Foto: Aart Aalbers)

Vroeg uit bed om met de fiets te markten

Veenendaal - Ter bestrijding van het Coronavirus mogen de klanten van de markt op drukke tijden niet meer met de fiets op de markt komen. De gemeente knijpt tot half tien een oogje dicht omdat het dan nog niet druk is in het centrum.

Momenteel geven de marktkooplieden aan hun trouwe klanten cadeaubonnen. Op elke markt op een ander tijdstip en telkens is er een ander criterium waaraan de klant moet voldoen om in aanmerking te komen voor  een cadeaubon van tien euro. Dinsdag deelden de kooplieden bonnen uit aan hun klanten die de vroegte en de mist hadden getrotseerd en al om acht uur met de fiets in de hand in de frisse buitenlucht inkopen kwamen doen.

Gratis winkelen

Maar liefst zestien klanten kregen tien euro overhandigd. En daar blijft het misschien niet bij want hun naam zit nu ook in een ton waaruit in november enkele namen worden getrokken die prachtige prijzen van de marktkooplieden krijgen.
De hoofdprijs is maar liefst voor 250 euro gratis winkelen op de markt en daarna voor 500 euro slapen en dineren bij een Van der Valk naar keuze. De actie loopt nog tot half november.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden