Gerard van Manen is een actieve fitnesser en hardloper. Nu zet hij zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met een handicap.
Gerard van Manen is een actieve fitnesser en hardloper. Nu zet hij zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met een handicap.

Veenendaler rent 16.000 meter voor HandicapNL

Gerard van Manen gaat dit weekend een pittige uitdaging aan. Voor HandicapNL werkt de Veenendaler zich flink in het zweet op een hindernisbaan. Maar liefst 16 kilometer moet hij zien te doorstaan. Alles voor het goede doel HandicapNL.

VEENENDAAL - Aanstaande zaterdag gaat Van Manen met zijn buddy de strijd aan met een hindernisbaan van 16.000 meter in Biddinghuizen tijdens het evenement Mud Masters. Deze hindernisbaan is ontworpen door mensen met een achtergrond bij het Korps Mariniers. Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor HandicapNL.

Van Manen is al een fervent sporter. “Zelf ben ik actief met fitness en hardlopen. Vooral gericht op korte afstanden met als favoriet 5000 meter. Maar het is een hele stap van 5000 meter naar 16.000 meter strijden en afzien.”

Sponsoren gezocht

De Veenendaler zoekt sponsoren en donateurs om hem te steunen met zijn actie. Via onderstaande link kunnen mensen doneren. Ook bedrijven kunnen sponsoren vanaf 20 euro in ruil voor reclame. Neem contact op via 06-51153544.

Van Manen is te volgen op weg naar het evenement via Instagram: gerardvoorhandicapnl.

evenementen.voorhandicap.nl/actie/gerard

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden