<p>Tijdens de bijeenkomst worden de kinderen meegenomen in de wondere wereld van de techniek en wetenschap.</p>

Tijdens de bijeenkomst worden de kinderen meegenomen in de wondere wereld van de techniek en wetenschap.

Bouw hologrammen bij de bibliotheek van Scherpenzeel

Op vrijdag 2 oktober kunnen kinderen uit groepen 6 tot en met 8 meedoen aan het wereldrecord hologrammen bouwen in de Bibliotheek Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL - Tijdens de bijeenkomst leren de kinderen wat een hologram is, hoe het werkt en wat ermee gedaan kan worden. En nog leuker: de kinderen gaan zelf een hologram maken. En ze doen meteen mee met een Wereldkampioenschap.

Het is geen probleem als kinderen niet weten wat een hologram is. Tijdens de bijeenkomst worden de kinderen meegenomen in de wondere wereld van de techniek en wetenschap.

Aanmelden

De bijeenkomst is op vrijdag 2 oktober van 16.00 – 17.30 uur. Vooraf aanmelden is verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt. Meedoen aan dit evenement is gratis. Mail naar info@bibliotheekscherpenzeel.nl of bel 033-2773107.

Digitale vaardigheden

Met deze activiteit brengt de Bibliotheek Scherpenzeel wetenschap en technologie dichter bij huis. Deze activiteit is opgezet door UpgradeNL en Stichting FutureNL. Zij vinden het belangrijk dat alle kinderen in Nederland digitale vaardigheden en kennis hebben over technologische ontwikkelingen, zodat het toekomstperspectief wordt vergroot.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden