Het Passionkruis
Het Passionkruis PKN

Passionkruis, optreden en paaswake bij Wijkkerk De Open Hof in Veenendaal

21 maart 2022 om 22:04 Lokaal Deel je nieuws

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten, optredens en paaswakes worden gehouden. Wijkkerk De Open Hof in Veenendaal doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op zaterdag 9 april is er in Wijkkerk De Open Hof, Ronde Erf 86, een optreden van Kindertheater Knettergek. Het programma Windkracht 10! volgt het thema van The Passion: Alles komt goed?! en begint om 15.30 uur. Je bent hartelijk welkom. Boek van tevoren wel even je ticket(s) op https://zingenindekerk.nl/evenementen/kindertheater-knettergek-veenendaal/

Op dezelfde dag wordt er bij Wijkkerk De Open Hof ook een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of meedoen met een vragenwandeling. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 18.30 en 21.00 uur. Er is koffie en thee, en er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk. 

Hartelijk welkom!

Datum: zaterdag 9 april

Locatie: Wijkkerk De Open Hof, Ronde Erf 86

Tijdstip: 15.30 uur (optreden), 18.30 – 21.00 uur (paaswake)

Meer info en aanmelden concert: https://zingenindekerk.nl/evenementen/kindertheater-knettergek-veenendaal/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie